Je wordt gewekt door het altijd vrolijke gekwetter van je wekker (of je kinderen), je staat op en gaat aan de slag. Douchen, omkleden, ontbijten en door! In de gauwigheid vergeet je al snel om even de tijd te nemen en te bedenken wat je eigenlijk van deze dag wilt. Ik merk dat zelf in ieder geval wel vaak. Een tijdje geleden kwam ik achter het ‘5 minute journal’, een soort dagboek met vragen die ervoor zorgen dat je een bewuste start en bewuste afsluiting van de dag maakt. Die vragen vul je in voordat je echt met je dag begint. Echter, merkte ik dat de (volgorde van de) vragen van de originele ‘5 minute journal’ voor mij niet helemaal fijn werkten. Daarnaast vind ik het boekje erg duur.

Daarom ben ik zelf aan de slag gegaan en heb ik mijn eigen variant op het ‘5 minute journal’ gemaakt. Het resultaat is een werkboek voor een week, met vragen die jou bewust laten stilstaan bij wat deze dag geweldig zou maken. Met wat voor intenties wil je deze dag ingaan? Het invullen van het werkboek kun je in je bed al doen en het kost maar vijf minuten. Daarnaast is dit boek ook een mooie manier om je dag bewust af te sluiten, om even stil te staan bij wat je vandaag hebt geleerd en wat voor moois de dag je heeft gebracht.

Het boek is helemaal gratis en wanneer deze methode vol positiviteit je bevalt, kun je hem telkens opnieuw printen! Ontdek wat het boek voor jou kan doen en claim jouw gratis versie!

Heel veel plezier, ik hoor graag wat je ervan vindt en of het voor je werkt!

Liefs,

Suus

 

0 reacties