About SUZEN

By SUUS

SUZEN is ontstaan op de plek waar mijn ideeën, dromen en hobby´s samenkwamen.

Waarschijnlijk vertel ik niks nieuws als ik zeg dat de werk- en prestatiedruk in onze samenleving ontzettend hoog is. Zo hoog, dat ook jongeren soms onder deze druk bezwijken. Zelf was ik één van die jongeren. Daardoor kon ik mijn studie niet voortzetten, niet doen wat ‘logisch’ was om te doen na de middelbare school. Maar wat logisch lijkt, wat min of meer verwacht wordt, is niet altijd het juiste.

Na een periode van rust, voelde het goed om weer iets te ondernemen, wat beweging terug te brengen in mijn leven. Al van kleins af aan had ik het idee dat echte wijsheid in het Oosten ligt. Het was dan ook niet gek dat ik na mijn eerste les Yin Yoga betoverd was geraakt. Alles kwam hier samen op mijn eigen tempo. Lichaam, geest en wijsheid. Na wat onderzoek en een paar goede gesprekken, besloot ik me in te schrijven voor het eerste deel van de Yin Yogadocenten opleiding. En wat was dat een goede keuze! De kriebel van enthousiasme werd elke opleidingsdag groter en groter en na het succesvol afronden van deel 1, besloot ik de verdieping op te zoeken in deel 2. Mijn nieuwsgierigheid is (gelukkig) nog steeds niet uitgedoofd, dus ik leer vrolijk verder. Dit terwijl ik de kennis die ik tot nu toe heb in de praktijk breng door (privé) lessen te geven aan huis, aan bedrijven en op sportscholen.

Niet veel later mocht ik ook blogs over yoga gaan schrijven voor So V’s Choice – psycholoog. Dit was het begin van mijn bloggers-carrière (om het zo even te noemen). Ik vind het fantastisch om mensen via mijn woorden te inspireren en te stimuleren om hun eigen geluk en ontspanning te creëren. Bovendien kan ik mijn creativiteit ook hierin kwijt. Een tijd heb ik veel blogs geschreven. Tegenwoordig verschijnt er zo nu en dan een als de woorden willen flowen 🙂

Zo is SUZEN ontstaan, Zen by Suus. De plek waar ik al mijn ideeën, dromen en hobby’s in de praktijk kan brengen en kan delen met anderen.

Behaalde Certificaten:

Yin Yoga Level 1 – AALO opleidingen

Yin Yoga Level 2 – AALO opleidingen

Power Yoga Level 1 – AALO opleidingen

Power Yoga Level 2: Vinyasa – AALO opleidingen

Bovenstaande vormt samen: RYS 200 – Internationally Certified Yoga Teacher AALO Opleidingen

 

Reiki 1 – Healing Space

Reiki 2 – Blauwe Dolfijn

 

MiSP – Mindfulness in Schools Project – Mindfulness docent VO