Reiki

Sinds oktober 2020 werk ik ook met de prachtige geneeskunst reiki en ben ik opgeleid via The Usui System of Reiki Healing. Tot op de dag van vandaag vind ik het lastig om in woorden uit te drukken wat reiki precies is. Wanneer je het woord reiki op zichzelf letterlijk zou vertalen krijg je ‘de kracht van de zon’. Vrij vertaald betekent het ‘universele levensenergie’, de kracht waaruit alles bestaat. Het is een energetische behandelwijze waarmee op een liefdevolle manier heling in gang wordt zet. Niet alleen op lichamelijk vlak, maar ook mentaal, emotioneel en spiritueel. Maar woorden doen de ervaring tekort. Daarom ben je bij dezen meer dan welkom bij mij op de behandel tafel, zodat je de wonderen van reiki zelf mag gaan ervaren.

 Praktisch

We zullen beginnen met een kopje thee en een klein gesprek, maar het grootste deel van de tijd zul je doorbrengen op de behandel tafel, waar ik je via handoplegging een reiki behandeling geef. 

De investering in een reiki behandeling:

45 min: €45,-

60 min: €60,- 

Op het moment dat je het reiki traject instapt, kan het fijn zijn om in de eerste periode wat frequenter behandelingen in te plannen. Echter, we stemmen dit altijd af en voelen per keer in wat klopt. 

Mocht je vragen hebben of meer willen weten, neem dan gerust contact op 🙂