Studio SUZEN

Yogalessen in Studio SUZEN

 

Studio SUZEN is een kleinschalige yogastudio, waar plek is voor maximaal twee personen. Die kleinschaligheid, biedt ruimte voor persoonlijke aandacht en begeleiding. Het biedt ruimte voor jóu.

Uit ervaring weet ik dat het tijdens groepslessen vaak lastig is om de aandacht volledig bij jezelf te houden. Je wordt gauw afgeleid door wat anderen wel of niet kunnen, waardoor je minder makkelijk durft te (leren) luisteren naar je eigen lichaam. Misschien wil je beginnen met yoga en eerst op een laagdrempelige manier kennis maken, voordat je een groepsles induikt. Of misschien zoek je juist verdieping. Dankzij de kleinschaligheid in Studio SUZEN, kan ik ervoor zorgen dat de les draait om jou, jouw proces en jouw behoeften. Daardoor heb je ook alle ruimte om emoties toe te laten (dat is juist zo mooi!) en vragen te stellen, twee dingen die je tijdens een groepsles misschien niet zo snel zou doen.

Kortom, in Studio SUZEN draait het om jou en krijg je alle ruimte om te werken mét en vóór jezelf.

Een op maat gemaakte yogales

Persoonlijke begeleiding en aandacht staan bij SUZEN altijd centraal. Nu kan het zo zijn dat je behoefte hebt aan een op maat gemaakte les. Een les die volledig aansluit bij jouw behoeften, wensen en/of doelen. Misschien wil je je gedurende één of een aantal lessen focussen op één bepaald thema, bijvoorbeeld: Angsten leren loslaten, je grenzen leren aangeven, leniger worden in de benen of werken op bepaalde meridianen/chakra’s. Dat kan en de mogelijkheden zijn eindeloos.

Bij op maat gemaakte yogalessen vindt er eerst een (telefonisch) gesprek plaats, zodat ik weet waar jouw voorkeuren liggen en ik een les kan maken die volledig bij jou past. Wil je meerdere op maat gemaakte lessen, dan vindt er na iedere les een korte evaluatie plaats zodat de lessen bij jou blijven passen. Mocht dit je aanspreken, informeer dan naar de tarieven (die wijken af van de standaard tarieven) en mogelijkheden.

 

Flexibiliteit

Wanneer je een les inplant bij Studio SUZEN, zit je nergens aan vast. Ik vind het zelf ook niet prettig om mezelf door middel van een abonnement of rittenkaart met ‘houdbaarheidsdatum’ vast te leggen, dus ga ik dat ook niet aanbieden. Wat ik wel aanbied, is flexibiliteit. Je plant een les in wanneer het jou uitkomt ;).

 

Een yogales inplannen

Ben je enthousiast en nieuwsgierig geworden naar de yogalessen in Studio SUZEN? Dat kan ik begrijpen 😉 Je kunt direct een Tiny Class of yogales inplannen door contact op te nemen!

 

Locatie

Studio SUZEN bevindt zich op Pruimendijk 107 in Ridderkerk.

 

Vragen?

Heb je nog vragen, wil je iets overleggen of wil je eerst telefonisch kennis maken voordat je een les komt volgen? Dat kan natuurlijk altijd. Neem gerust vrijblijvend contact op, ik beantwoord graag al je vragen 🙂

 

Tot snel in Studio SUZEN!