Inbody Expression

a moving meditation

Nu ik een jaar of 6 yogales geef, ben ik steeds meer gaan ontdekken waar voor mij echt de waarde en de heling in zit. Namelijk in dieper voelen. Echt het contact aangaan met het lichaam, met alles wat zich laat voelen en aandient. Steeds opnieuw. En dan vanuit daar gaan bewegen.

Wanneer je in contact bent met al die stukken die zich laten voelen, kun je de ontdekkingstocht van je eigen heling aangaan. Wat hebben ze nodig? Wat vertellen ze je? Hoe willen ze zich uiten, bewegen? Welke bewegingen zijn nu voedend voor je systeem als geheel?

Ik kan jou namelijk niet vertellen wat je nodig hebt, maar ik kan wel samen met jou oefenen om naar die plek te bewegen, waar je dat zelf kunt gaan ontdekken.

Dit is wat ik de laatste paar jaar al steeds meer uitdraag tijdens mijn reguliere yogalessen. Maar het voelde alsof het een groter podium mocht krijgen. Dus zie hier, de geboorte van inbody expression!

 

Eens in de zoveel tijd, ongeveer één keer per maand (maar pin me er niet op vast) organiseer ik nu Inbody Expression – a moving meditation

Deze avonden vinden plaats in het centrum van Dordrecht op een prachtige locatie. De sessies duren ongeveer 2/2,5 uur en via meditatie duik je het lichaam in, maak je contact met wat zich aandient of met wat je uitnodigt, om dat vervolgens via beweging en dans tot uiting te brengen. Tijdens deze avonden zal er altijd voldoende vers fruit en thee voor je klaar staan.

 

Weten wanneer de volgende sessie is? Volg mij vooral op social media of stuur mij even een mailtje!

@suzannebronte of info@suzenbysuus.nl